"ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!"

2018-02-28

/Files/images/malanka/IMG_6607.jpg

28 лютого у приміщенні актового залу обласного інституту післядипломної педагогічної освіти слухачі курсів, працівники інституту мали змогу переглянути цікаву літературно-музичну композицію, заглибитись у часи минулого, осмислити теперішнє.

/Files/images/malanka/IMG_6599.jpgЛітературно-музичне об’єднання “Україна молода” Бурштинської ЗОШ І–ІІІ ст. № 3 добре знане на теренах Прикарпаття й України. Це гурт творчих учнівських особистостей, котрі живуть сьогочасними подіями, дарують рядки поезії і пісні людям. У їхньому репертуарі мистецькі програми, присвячені визначним подіям, які відбуваються у рідному місті, Івано-Франківську та багатьох інших.

У 2017 року члени об’єднання, а це учні 9–11 класів: Калиш Вікторія, Дмитерко Софія, Кравець Ждан, Мазур Мар’ян, Гринюк Віталій, Гетьман Руслан, Іванюк Тарас, Олексів Ігор, Сапса Ярослав, лауреат Всеукраїнських та міжнародних пісенних конкурсів Софія Терлецька, підготували проект “Герої не вмирають”. З програмою виступали перед учасниками бойових дій на Сході, учасниками Майдану, військовими у Київському будинку офіцерів.

/Files/images/malanka/IMG_6602-5.jpgА об’єднує успішну молодь заступник директора з виховної роботи, учитель української мови та літератури Любов Піцун; музичний керівник Іван Марцінів.

Кiлькiсть переглядiв: 330